SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG INI. SILA TINGGALKAN PESANAN DAN JANGAN LUPA KOMEN DI ENTRY ABANG.

Tuesday, 14 June 2011

VOTE the bride

SILA NYATAKAN UNDIAN ANDA!

Anda hanya perlu pilih pasangan pengantin yang paling menawan mengikut pandangan anda. Setiap individu hanya dibenarkan mengundi SEKALI sahaja.

1. Pasangan Fatimah dan Hafizai.

2. Pasangan Shah dan Nadia.

3. Pasangan Firdaus dan Fatihah.

4. Pasangan Hanis dan Natasha.

5. Pasangan Rai dan Yan.

6. Pasangan Irwan dan Atiqah.

Kepada semua rakan-rakan bloggers, anda hanya perlu menyatakan undian anda di pole section sebelah kanan blog ini.


11 comments:

Aida Omar said...

suka tengok gambar 1 dan 2

♠ Ace Of Spades ♠ said...

@Aida Omar
Vote la salah satu yang terbaik.. :)

Aida Omar said...

opss..xperasan plak kena sekali je..sory2..

saya pilih no 2..

cik myrha said...

i do vote for no 1 :)

LaLa said...

vote for no 2...
lovely couple <3

wazy said...

aku nak vote no 1 ,2 dan 3

♠ Ace Of Spades ♠ said...

@wazy

ni ada yang kereta nak kena bakar ni. faham soalan ke x ni?? isk isk isk.....

wazy said...

erkkk rileks2
aku kena tido dulu ni,nanti aku update sekali pasal ni kat blog yek

waeda alias said...

suke no 1.

gud luck sume peserta ;)

little daisy said...

no.2!!! romantik sgt... :)

CHeMiCaL^BoYz a.K.a PeNDeKaRz said...

no 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...